Terapia Sanum

Izopatia este o metoda alternativa de tratament care trateaza organismul prin utilizarea unor remedii obtinute din insasi agentul cauzal al bolii (tratament Sanum).

La inceputul anului 1900, dr. GUNTHER ENDERLIN devine cunoscut in Germania prin conceptul de pleomorfism al microorganismelor si prin ipoteza sa despre originea si tratamentul cancerului: “cancerul este o boala infectioasa aparuta ca urmare a infectiei cu endobionti (care sunt necesari functionarii normale a organismului) deveniti patogeni prin cresterea toxicitatii organismului”.

Medicamentele pe care l-a utilizat le-a numit izopatice pentru ca erau constituite din endobiontii apatogeni si necesari omului. Aceste medicamente (remedii) sunt capabile sa regreseze formele patogene, virulente in forme apatogene, nevirulente care apoi parasesc organismul prin caile naturale de eliminare. Cu alte cuvinte prin acest tratament se pot obtine rezultate notabile in afectiuni virale (tratament naturist hepatita B, tratament naturist hepatita C, tratament naturist herpes, tratament naturist HIV, etc …), bacteriologice ( helicobacter pylori tratament naturist, tratament streptococ, tratament stafilococ, etc…) si micotice ( candida tratament naturist, tratament micoze, etc …).

SANUM-Kehlbeck au obtinut drepturile exclusive de a produce remedii homeopate si izopate dupa formulele lui Enderlin.

Din propria mea experient profesionala, cu acest tratament putem practic vorbi de

O ALTA TERAPIE, inclusiv pentru afectiuni oncologice  (tratament cancer colon, cancer de san, cancer la ficat, cancer la plaman, cancer in gat, cancer de prostata … ) cu scaderea riscului de recidiva! (asa cum si propria noastra experienta o demonstreaza).

Tratamentul SANUM se adreseaza practic oricarei afectiuni, nu doar cancerului.