Medicina muncii

VIP CONSULT  ofera serviciile de Medicina Muncii in Bucuresti si Ilfov, pentru orice firma, indiferent de numarul de angajati. Pesrsonalul nostru se poate deplasa la cerere si  la sediul clientului.

RECOLTARE ANALIZE SANGE LA PUNCTUL DE LUCRU AL FIRMEI

HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA – hemoleucograma ne ofera informatii foarte importante despre elementele figurate ale sangelui nostru si despre eventualele probleme de sanatate: daca avem o infectie virala sau bacteriana, daca suntem anemici, daca avem o reactie alergica, o inflamatie in corp, etc,

 COLESTEROL TOTAL – Colesterolul este considerat responsabil pentru majoritatea riscurilor cardiovasculare. Valorile crescute trebuie corectate altfel riscul de afectiuni cardiovasculare creste exponential.

HDL – acesa este supranumit si “colesterolul bun” – valorile normale inseamna ca mecanismul natural de protectie al organismului functioneaza  – acesta reduce riscul cardiovascular.

LDL – supranumit si “colesterolul rau” – valorile crescute reprezinta un risc crescut cardiovascular. Acestea sunt particule mici de grasime care se lipesc de interiorul vaselor de sange si le micsoreaza calibrul.

TGO si TGP  – acestea sunt transaminazele hepatice. Valorile crescute pot fi indici de afectiuni hepatice

UREE /CREATININA – acestea arata buna functionare a rinichilor.

TSH – principalul hormon tiroidian, de multe ori putand fi raspunsul la stari de rau pe care nu le-ati putut diagnostica cu succes pana in prezent.

CALCIU IONIC/MAGNEZIU  – doua elemente foarte importante pentru starea generala. Oboseala, spasme musculare, iraschibilitate, palpitatii – toate pot fi legate de valori scazute ale acestora.

TRIGLICERIDE – grasimile circulante din sange provenite din consumul recent. Acestea impreuna cu colesterolul sunt oglinda perfecta a dietei dvs, aratand exact ce risc cardiovascular exista.

GLICEMIA – valorea zaharului din sange (glucoza).

VSH – rata la care sedimentează hematiile dintr-o probă de sânge anticoagulat într-o oră. VSH-ul este crescut nu doar in inflamatii ci  şi în situaţiile în care se produce creşterea concentraţiei imunoglobulinelor, complexelor imune şi altor proteine.

TEST ANTICORPI COVID-IGG, IGM

CULTURA EXUDAT FARINGIAN (cu antibiogramă după caz)- pentru depistarea infectiilor tractului respirator

UROCULTURA (cu antibiogramă după caz) pentru depistarea infectiilor tractului urinar)

SUMAR URINA– biochimia urinei si examen microscopic sediment urinar

EXAMEN COPROPARAZITOLOGIC pentru evidențierea unor infecții parazitare

COPROCULTURA –pentru identificarea agentilor patogeni care determina aparitia bolilor gastrointestinale

Pachetul de mai sus este considerat setul minim de “analize uzuale” pe care oricine ar trebui sa le faca ,macar o data pe an. Il puteti efectua cu ajutorul nostru fara sa fie nevoie sa va ridicati de pe scaunul de la birou.