null

Delta Terapia

DELTA-TERAPIA, (DELTA-Therapy) este o metodă de terapie holistică cu frecvențele proprii ale pacientului. Pe lângă frecvențele sănătoase, există și frecvențe nesănătoase, dizarmonice, găsite în corpul unei persoane bolnave.

DELTA-Terapia întărește frecvențele sănătoase și le contracarează pe cele dizarmonice (sau cel puțin le slăbește până la un punct, în care acestea nu mai sunt o perturbare, depinde de pacient).

Cu DELTA-Terapia pacientul prezintă o îmbunătățire radicală, dacă din orice motiv capacitatea lui de a rezista la boli a fost slăbită. DELTA-Terapia este foarte eficientă în tratarea problemelor acute, actuale dupa o noua scanare, cum ar fi:
alergii, dureri, inflamație, astm, bronșită, gastrită, ulcer, migrenă, boli ale inimii și ale sistemului circulator, chisturi, diabet, intoleranță alimentară, gripă, răceală și multe altele.

Această terapie funcționează adesea surprinzător de rapid și scurtează și procesul de vindecare a rănilor. Puterile de autovindecare ale corpului sunt activate, chiar și pentru bolile pe care pacientul le-a avut de mult timp.

Nu se cunosc efecte nocive ale terapiei DELTA.