Fizioterapia

Fizioterapia este o componentă esențială a serviciilor noastre de sănătate, oferind o gamă largă de tratamente și tehnici pentru a vă ajuta să vă recuperați mobilitatea, să reduceți durerea și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

La Clinica Medicală VIP-Consult, suntem dedicați să vă ajutăm să vă recăpătați funcționalitatea și să vă atingeți obiectivele de sănătate prin intermediul fizioterapiei. Echipa noastră de fizioterapeuți specializați vă va ghida în fiecare etapă a procesului de recuperare.

Protocoalele de fizioterapie utilizate in cadrul clinicii noastre, sunt complementare programelor de kinetoterapie și includ tehnici și echipamente cum ar fi ultrasunetele, electroterapia și terapia cu laser, utilizate pentru a reduce inflamația, a stimula vindecarea țesuturilor și pentru ameliorarea durerii. De asemenea, utilizăm tehnologii avansate de fizioterapie, inclusiv dispozitivele electrice precum aparatul TECAR, magnetoterapia și cromoterapia. Aceste tehnici moderne pot ajuta la accelerarea procesului de vindecare, reducerea inflamației și ameliorarea durerii, contribuind astfel la optimizarea rezultatelor tratamentului fizioterapeutic.

Indiferent de afecțiunea sau problema de sănătate cu care vă confruntați, echipa noastră de fizioterapeuți vă va oferi suportul și îndrumarea necesare pentru a vă recăpăta funcționalitatea și a vă bucura de o viață activă și lipsită de durere.