BIOPTRON 

https://indd.adobe.com/view/publication/5492cfdc-583b-4890-afae-a691a1387902/u97o/publication-web-resources/image/LORENCO_2.png

Sistemul de terapie cu lumină BIOPTRON este un dispozitiv medical pe bază de terapie cu lumină, patentat în întreaga lume, cu o unitate optică specifică ce emite lumină similară cu acea parte din spectrul electromagnetic produsă în mod natural de soare, însă fără radiațiile UV.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca metodă naturală pentru sprijinirirea capacităților regenerative și de reechilibrare ale organismului, stimulând astfel corpul să își folosească propriul potențial de vindecare. Odată ajunsă în țesuturi, energia luminii promovează biostimularea (adică stimulează în mod pozitiv diversele procese biologice din organism, intesificând astfel funcțiile corpului).

În medicină, tehnologia BIOPTRON este utilizată și acceptată la scară largă ca dispozitiv medical ușor de utilizat, eficient și non-farmacologic. S-a demonstrat că susține tratamentul conservator al leziunilor acute și cronice, precum și al rănilor postoperatorii. https://indd.adobe.com/view/publication/5492cfdc-583b-4890-afae-a691a1387902/u97o/publication-web-resources/image/pg_27_fullerene-01.jpg

Caracteristicile remarcabile ale Luminii BIOPTRON permit luminii nu numai să intre în piele, dar şi să întărească ţesuturile. Astfel, efectul pozitiv al luminii BIOPTRON nu se limitează doar la tratarea pielii.

Dovedit clinic și certificat pentru tratamentul durerii, terapia cu lumină polarizată BIOPTRON pătrunde adânc în țesuturi, accelerând procesul de vindecare, reducând radical inflamația și stimulând circulația sângelui.

Terapia cu lumină BIOPTRON poate fi folosită ca terapie complementară pentru tratarea următoarelor tipuri de dureri:

REUMATOLOGIE (osteoartrită, artrită reumatoidă, artroză)

FIZIOTERAPIE (dureri lombare, la nivelul umărului și gâtului, cicatrice, leziuni traumatice musculo-scheletice)

TRAUME SPORTIVE (afecţiuni ale ţesuturilor moi, tendoane şi ligamente: luxație laterală – „cot de tenis”, epicondilită medie – „cotul jucătorului de golf”, stress al rotatorilor coifului umărului, tendonită, leziuni ale tendonului și a gambei, durere inghinală, dureri de spate, umflături, spasme și noduri, dureri la nivelul gâtului, rigiditate pre și post training, mușchi necrozați)

Lumina BIOPTRON este polarizată; undele magnetice de lumină polarizată oscilează numai în planuri paralele, ceea ce face ca această lumină să aibă un grad mare de penetrabilitate. Nu sunt emise raze UV sau căldură semnificativă: BIOPTRON este un aparat sigur de folosit, fără efecte secundare negative. 

Image

Color terapia şi terapia cu lumină tratează cauza unei afecţiuni, şi nu simptomele, lucrând pentru a crea un echilibru în organism, atenuând afecţiunile fizice şi psihice. Setul Color pentru Lumina BIOPTRON are o acţiune delicată, sigură şi eficientă.

SOLICITA O PROGRAMARE!

MICRO-NEEDLING 

http://vip-consult.ro/wp-content/uploads/2021/02/poza-1024x1024.jpg

Este una dintre cele mai eficiente metode de tratament în medicina estetică deoarece facilitează penetrarea substanțelor active, stimulează sinteza de colagen și îmbunătățește textura pielii.

Nanopore Stylus 2 reprezintă un dispozitiv de microneedling bazat pe tehnologie minim invazivă, cu eficacitate ridicată.

https://qestetic.ro/wp-content/uploads/2021/04/nanopore-stylus-02-dermacircle-600x476-1.png

Cum acționează?
 Micro-acele generează mii de micro-canale în epidermă, stimulând procesul natural de auto-reparare a pielii și formarea de colagen și elastină.
 În același timp, aceste micro-canale facilitează absorbția transepidermică a principiilor active aplicate anterior.
 Acest proces ne permite să potențăm eficiența substanțelor active și să obținem rezultate pe termen lung.

Microneedling-ul cu NANOPORE este un tratament medical non-invaziv ce oferă dublă acțiune. Pe de o parte, ajută la producția de colagen nou datorită mecanismelor naturale de auto-reparare ale pielii, iar pe de alta parte, facilitează penetrarea ingredientelor active în cele mai adânci straturi ale pielii

NANOPORE este cea mai nouă tehnologie pentru sănătatea pielii, oferind rezultate în tratamentele de

acneecicatricihiperpigmentăririduriflaciditate sau alopecie și nu necesită anestezie! Rezultatele sunt vizibile din prima sesiune!

.În cazul alopeciei, de exemplu, sunt utilizați factori de creștere încapsulați în nanolipozomi pentru a stimula creșterea foliculului pilos, rezultatul fiind un păr mai sănătos, puternic și mai bogat.

Este unul dintre tratamentele cele mai avangardiste ale momentului.

http://vip-consult.ro/wp-content/uploads/2021/02/poza-tratamente.jpg

Indicatii:

  • Anti-aging (riduri fine,medii,profunde)
  • Flaciditate cutanata
  • Cicatrici
  • Vergeturi
  • Celulita
  • Pete pigmentare
  • Vitiligo
  • Alopecie

SOLICITA O PROGRAMARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *