VIP CONSULT  ofera serviciile de Medicina Muncii in Bucuresti si Ilfov, la sediul clientului, pentru orice firma, indiferent de numarul de angajati.

RivMed | Medicina muncii

De ce ar trebui sa lucrati cu noi ?

TRANSPARENTA –Preturile noastre nu au costuri ascunse sau suplimentare si va putem oferi o estimare a acestora de la primul apel pe care il primim de la dvs.

PROMPTITUDINE – Veti primi raspuns la toate solicitarile dvs in cel mai scurt timp, fiind orientati  catre efectuarea serviciilor cat mai prompt si calitativ cu putinta.

FLEXIBILITATE – Suntem deschisi si fleXibili, facand tot ce ne sta in putiinta pentru a multumi fiecare client.

CALITATE –Desi e un control medical de rutina, va fi intotdeauna efectuat de un medic.

Desi medicina muncii este obligatorie prin lege, lucrand cu noi oferiti angajatilor ocazia de a fi consultati de un medic, putand afla informatii legate de starea lor de sanatate.

Medicina Muncii | Centrul Medical International Bucuresti

RECOLTARE ANALIZE SANGE LA PUNCTUL DE LUCRU AL FIRMEI

Recoltare analize – PoliclinicaJoita.Ro

HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA – hemoleucograma ne ofera informatii foarte importante despre elementele figurate ale sangelui nostru si despre eventualele probleme de sanatate: daca avem o infectie virala sau bacteriana, daca suntem anemici, daca avem o reactie alergica, o inflamatie in corp, etc,

COLESTEROL TOTAL – Colesterolul este considerat responsabil pentru majoritatea riscurilor cardiovasculare. Valorile crescute trebuie corectate altfel riscul de afectiuni cardiovasculare creste exponential.

HDL – acesa este supranumit si “colesterolul bun” – valorile normale inseamna ca mecanismul natural de protectie al organismului functioneaza  – acesta reduce riscul cardiovascular.

LDL – supranumit si “colesterolul rau” – valorile crescute reprezinta un risc crescut cardiovascular. Acestea sunt particule mici de grasime care se lipesc de interiorul vaselor de sange si le micsoreaza calibrul.

TGO si TGP  – acestea sunt transaminazele hepatice. Valorile crescute pot fi indici de afectiuni hepatice

UREE /CREATININA – acestea arata buna functionare a rinichilor.

TSH – principalul hormon tiroidian, de multe ori putand fi raspunsul la stari de rau pe care nu le-ati putut diagnostica cu succes pana in prezent.

CALCIU IONIC/MAGNEZIU  – doua elemente foarte importante pentru starea generala. Oboseala, spasme musculare, iraschibilitate, palpitatii – toate pot fi legate de valori scazute ale acestora.

TRIGLICERIDE – grasimile circulante din sange provenite din consumul recent. Acestea impreuna cu colesterolul sunt oglinda perfecta a dietei dvs, aratand exact ce risc cardiovascular exista.

GLICEMIA – valorea zaharului din sange (glucoza).

VSH – rata la care sedimentează hematiile dintr-o probă de sânge anticoagulat într-o oră. VSH-ul este crescut nu doar in inflamatii ci  şi în situaţiile în care se produce creşterea concentraţiei imunoglobulinelor, complexelor imune şi altor proteine.

TEST ANTICORPI COVID-IGG, IGM

CULTURA EXUDAT FARINGIAN (cu antibiogramă după caz)- pentru depistarea infectiilor tractului respirator

UROCULTURA (cu antibiogramă după caz) pentru depistarea infectiilor tractului

SUMAR URINA– biochimia urinei si examen microscopic sediment urinar

EXAMEN COPROPARAZITOLOGIC pentru evidențierea unor infecții parazitare

COPROCULTURA –pentru identificarea agentilor patogeni care determina aparitia bolilor gastrointestinale

Pachetul de mai sus este considerat setul minim de “analize uzuale” pe care oricine ar trebui sa le faca ,macar o data pe an. Il puteti efectua cu ajutorul nostru fara sa fie nevoie sa va ridicati de pe scaunul de la birou.

Trimiteti sms la numarul 0742956817  sau o solicitare pe site si faceti o programare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *