Este o metoda alternativa de tratament care trateaza organismul prin utilizarea unor remedii obtinute din insasi agentul cauzal al bolii, aa cum sunt remediile SANUM, pe care clinica noastra le recomanda.

Producerea acestor remedii are la baza cercetarile lui Enderlein, bacteriolog german, care, plecand de la cercetarile sale asupra pleomorfismului, a dezvoltat terapia izopata- un set de remedii biologice specifice pentru toate simptomele generale, non-specifice care apartin complexului endobiozei.

Prin examinarea sangelui cu ajutorul microscopiei in camp intunecat, Enderlein a observat ca cele mai mici forme vii (pe care le-a numit endobionti) traiesc intr-o simbioza naturala cu organismul gazda, cu beneficii mutuale.

Formele de valente inferioare (fazele primitive) ale endobiont-ului (protit, spermit, chondrit, fibrin) sunt de natura apatogena fiind esentiale in dezvoltarea simbiontului. Acestea sustin metabolismul si sistemul imunitar al organismului.

Sub influenta factorilor externi, endobiontul se poate multiplica si dezvolta procese care pot fi considerate disturbatoare pentru echilibrul simbiotic, transformandu-se intr-o forma parazita (bacterie, virus, fung) devenind astfel patogen.

Daca organismul este sanatos, el este capabil sa-si refaca echilibrul.

Fondatorul lui Sanum-Kehlbeck a obtinut culturile originale ale lui Enderlein.

Sanum-Kehlbeck are dreptul exclusiv de a produce aceste formule originale ale Prof. Dr. Gunther Enderlein.

In Canada sunt valabile cele comercializate prin Biomed International.

Pe langa aceste remediii originale izopate, Sanum-Kehlbeck produce un numar mare de remedii bazate pe cercetarile Prof. Dr. Enderlein.

Terapia SANUM se bazeaza pe remedii izopate; ea furnizeaza o metodologie eficienta de tratament in functie de nevoile particulare ale pacientilor.

Cauza, nu simptomul este esential pentru identificarea bolii si terapiei.

Cu alte cuvinte prin acest tratament se obtine vindecarea oricarei afectiuni de natura virala, bacteriologica, micotica si chiar oncologica.

De cele mai multe ori, metoda homeopatică include atât homeopatia propriu-zisă, cât si izopatia. Din punct de vedere etimologic, la vechii greci termenul de homeos avea dublu înteles, atât de analog, cât si de identic.

Remediile izopate SANUM sunt  fabricate în conformitate cu  specificațiile originale ale Prof. Dr. Günther Enderlein.

Motivul fabricării și utilizării acestor remedii este schimbarea formelor micoorganismelor.

O conviețuire între organismele evoluate, cum ar fi mamiferele, de exemplu, și micoorganismele (endobionți) care trăiesc în fluidele și celulele lor,  este vitala pentru macro-organisme.

Dacă această simbioză este perturbată, de exemplu, printr-o schimbare a mediului intern, endobiontii isi cresc valenta, devenind patogeni.

Prin utilizarea remediilor izopate,  se restabileste homeostazia.

Remediile Sanum au un grad ridicat de aplicabilitate (boli acute, cronice, stomatologice, oncologice,etc) putand insa fi utilizate nu doar pentru tratarea afectiunilor ci si pentru prevenirea lor.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa participati la seria de seminarii

“TERAPIA IZOPATA-O ALTERNATIVA LA VINDECARE”.

Taxa program si facilitati de plata:

  • pretul seminarului este de – 1000 RON/seminar
  • taxa se va achita in contul: Clinica Medicala VIP CONSULT RO20BTRL04801202879301XX, Banca TRANSILVANIA, Sucursala Soseaua Chitilei
  • locatia: Bucuresti- va fi stabilita ulterior in functie de numarul participantilor

Lector: Dr. Viviana Bogdan, MD, BA

Inscrieri: Tel: 0742956817-doar prin sms,  mail: cm.vip.consult@gmail.com, http://vip-consult.ro/seminarii/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *