Homeopatia este o metoda terapeutica care consta in administrarea de remedii in doze mici sau infinitezimale cu scopul de a stimula capacitatea de autovindecare a organismului. Performanța sa se bazează pe principiul hipocratic al vindecării prin similaritate, care descrie că o doză mică dintr-o substanță capabilă să provoace o boală, poate determina vindecarea acesteia. În cunoașterea și aplicarea sa practică există o bază conceptuală foarte largă care cuprinde înțelegerea fenomenelor de sănătate și boală, mecanismele prin care ființele umane se îmbolnăvesc, obiceiurile de viață și modul de a gândi, simți și trăi al fiecăruia. .si fiecare. Prin urmare, pe lângă istoricul medical convențional, pe care trebuie să-l efectuăm mereu ca medici, trebuie să colectăm și alte informații care ne ajută să găsim remediul homeopat potrivit pentru fiecare caz. Homeopatia a fost descoperită și dezvoltată de medicul și chimistul german Samuel Hahnemann (1755-1843), cercetător conștiincios și neobosit, care a început să dilueze succesiv substanțele și să experimenteze cu ele, una câte una, asupra lui și mai târziu cu un grup de colaboratori. El căuta modalități de a trata bolile rapid, blând și permanent. Prin felul său de a vedea procesele de sănătate și boala, homeopatia împărtășește viziunea vitalistă și holistică a ființei umane pe care o au și alte forme de practicare a medicinei, precum medicina tradițională chineză, terapia neurală sau medicina naturistă. Viziunea holistică ne reamintește că ființa umană nu este simpla sumă a părților sale și că organele, funcțiile și emoțiile sale nu sunt separate și nu pot fi înțelese separat de întregul lor. Tratamentul homeopat este strict individualizat si,  administrat corect, nu are efecte secundare sau toxice, putand fi folosit de persoane de orice varsta, inclusiv de bebelusi, gravide sau  persoane foarte in varsta.

In ce cazuri poate fi folosită homeopatia?

Homeopatia poate fi utilizată atât în ​​cursul afecțiunilor acute (răceli, amigdalite, otite, gastroenterite, dureri de spate, bronșite…), cât și a celor cronice (alergii, hipertensiune arterială, infecții recurente , migrene, dureri cronice…)  sau  grave, cu timp de evoluție lung precum: tumori si recidive tumorale, noduli, chisturi –cu diverse localizari, fibroame, ciroze hepatice, hepatite cornice si virale (B,C,D), afectiuni dermatologice (tratament acnee, tratament alergie, tratament vitiligo, tratament psoriazis, etc …), imunologice ( tratament sclerodermie, tratament spondilita, tratament tiroidita autoimuna, tratament boli autoimune, tratament boli imunologice, etc…), metabolice ( tratament diabet, etc … ), osoase, urinare, genitale, abdominale, endocrinologice, circulatorii (tratament varice, tratament hemoroizi, etc …), neurologice (tratament scleroza multipla, tratament borelioza, etc … ), autism, practic multiple tipuri de afectiuni acute si cornice, utilizand principiul individualizarii.

Poate fi folosita și în paralel cu tratamentele chirurgicale sau traumatologice, favorizând recuperarea leziunilor sau a țesuturilor, precum și în cazurile de afectare emoțională ca anxietatea, stresul sau insomnia. De asemenea, poate fi combinata i cu tratamentul medical convențional, daca este cazul.

Homeopatia trateaza deci bolnavii, nu bolile, prin doze atenuate (mici) de remedii (agenti terapeutici) care, in doze mari, pot provoca la omul sanatos, un tablou toxi-morbid asemanator sau chiar identic aceluia al bolii.

Lumea cristalelor isi face cunoscuta prezenta pretutindeni.

Biofizicienii sustin ca, de fapt, corpul uman si al altor organisme este un cristal lichid, definit ca un fluid ale carui particule componente (atomi sau molecule) tind catre o dispunere mai ordonata decat cea a lichidelor obisnuite, apropiindu-se de structura cristalelor solide (Mae-Wan Ho).

Cu cristale lichide Poza gratuite - Public Domain Pictures

Plecand de la aceasta premisa, ne putem imagina astfel, cum poate un flux de energie emis de o piatra sa fie primit si perceput de creierul/corpul nostrum, la fel cum un radio cu cristale capteaza semnalele unui turn de radiodifuziune.

Daca intr-adevar cristalinitatea este o proprietate comuna pietrelor si oamenilor, inseamna ca interactiunea lor e mai plauzibila decat credem noi.
Cristaloterapia este terapia efectuată cu ajutorul cristalelor. Noțiunea de cristal se referă în general la minerale care îmbracă o formă geometrică bine definită. Ele au rolul de a amplifica energia noastra vitala. În momentul în care acționam asupra locului dureros, acționam de fapt la nivel subtil, reglând energetic aura.

SOLICITA O PROGRAMARE!

Pentru mai multe informatii despre utilizarea modelului elementelor primordiale pentru pietre si cristale, va invitam sa participati la seminariile organizate de VIP CONSULT!-apasa aici!-buton la

“TERAPIA PRIN REZONANTA CRISTALELOR”- lecturer- dr Viviana Bogdan

Taxa program si facilitati de plata:

  • pretul seminarului este de  RON/seminar
  • taxa se va achita in contul: Clinica Medicala VIP CONSULT RO20BTRL04801202879301XX, Banca TRANSILVANIA, Sucursala Soseaua Chitilei
  • locatia: Bucuresti- va fi stabilita ulterior in functie de numarul participantilor

Inscrieri:

tel: 0742956817-doar prin sms

mail: cm.vip.consult@gmail.com, http://vip-consult.ro/seminarii/

IRIDIOLOGIA

“Daca ochii tai sunt curati, intregul corp ti-e plin de lumina. Daca ochii tai sunt rai, si corpul este dominat de intuneric.” (Biblia)

Savanții, în glumă, spun că omenirea se poate împărți în cei care au fost bolnavi, cei care sunt bolnavi și cei care vor fi bolnavi.

Din păcate majoritatea oamenilor nici nu bănuiesc că au o boală, că suferința ascunsă deja progresează.

Lipsa simptomelor și a senzațiilor de durere  il determina pe  om să creada că este sănătos. Foarte rar el acordă atenție profilaxiei și numai când boala începe sa se manifeste,  apare  îngrijorarea legata de propria sănătate. Boala este un avertisment despre faptul că viața nu se poate lăsa pe altă dată.

CLINICA VIP CONSULT vă propune o metodă folosită în diagnosticare de mii de ani: IRIDIOLOGIA.

Aceasta este o metodă de culegere a informației de pe iris, nespecifică, metoda ce ofera informatii despre modificările ereditare şi patologice din organism, verificată pe parcusul multor secole. In Clinica noastra aceasta diagnosticare este realizata in cadrul scanarii cu DELTA SCAN.

Care sunt avantajele iridologiei?

Cititorii în iris - Viața Medicală

– Irisul conține informații despre toate organele și sistemele organismului;

– Iridologia este metodă medicală interesantă și ușor de însușit pentru un medic,  ea întruchipand în sine vechiul vis al medicilor –acela de  a vedea corpul în totalitate,  pe un singur câmp;

– Ofera posibilitatea timpurie a unui diagnostic preclinic. Vizionând irisul la o vârstă fragedă, se poate  corecta din timp stilul de viață și dieta, luand  măsuri preventive prin care organele slab genetice sa funcționeze normal fără a le supraîncărca (incendiul este mai ușor de prevenit decât de stins).

– In comparație cu alte metode de diagnosticare, iridiologia este rapidă, nedureroasă, foarte informativă, permite depistarea bolii în faza preclinica, atunci când se poate trata mai ușor și practic nu are contraindicații etc.

– Ofera o mulțime de informații despre starea generală a organismului, despre părțile tari și slabe, despre forțele lui de protecție, despre predispoziția la boli , despre naștere și posibilitățile de a naște, despre starea psiho-emoțională, despre intoxicații, despre patologia ascunsă, despre procesele care pot duce la tulburări metabolice, despre reactivitatea sistemului nervos, despre stările preclinice și încă o mulțime de alte informații necesare noua, medicilor, terapeutilor sau tuturor celor care vor sa stie cum poate fi prevenita instalarea bolii in organism.

Informaţia iridologică despre starea organelor asociată cu alte metode de examinare permit reducerea procentului de erori diagnostice .

SOLICITA O PROGRAMARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *