Metoda alternativa a medicinii clasice, neinvaziva, fara emisie de radiatii, pentru investigarea starii de sanatate prin inregistrarea campurilor biomagnetice emise de fiecare organ in parte.

Aceasta metoda nu inlocuieste evaluarea clinica si paraclinica ci o completeaza, oferind indicii asupra starii de sanatate a organismului si asupra riscurilor devzoltarii anumitor afectiuni.

Clinica noastra foloseste DELTA SCAN PLATINUM- DSV– cel mai performant dispozitiv din aceasta categorie care ajuta la verificarea starii de sanatate, identificarea si corectarea dezechilibrelor energetice din organism pe baza principiilor fizicii cuantice.

Ce este Delta Scan VIP?

– Un sistem bio-energetic destinat diagnosticarii si terapiei care, spre deosebire de alte metode conventionale, nu foloseste electrozi, fotografii , radiatii sau alte metode invazive.

– Scaneaza intregul corp energetic utilizand un set de casti si ofera detalii despre nivelul energetic al fiecarei celule a corpului uman, mergand in profunzime, pana la nivel cromozomial

– Orice afectiune, inclusiv parazitii si multe altele poate fi detectata in corpul energetic, inainte ca ea sa se manifeste in corpul fizic, permitand preventia si tratarea adecvata a starii respective.

– Pentru ca functioneaza pe baza bio-energetica (camp morfogenetic) permite examinarea sangelui prin analize de sange precum si analiza firului de par.

De ce Delta Scan VIP (DSV)?
Pacientul poate sa-si faca o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate actuale dar si asupra riscurilor sau predispozitiei spre imbolnavire. Diagnosticarea este un pas foarte important in recuperarea completa a sanatatii organismului. Nu intotdeauna este usor sa gasim o cale rapida si eficienta de diagnosticare mai ales fara a recurge la metode invazive. In acest sens, delta scan poate fi de mare ajutor pentru ca in numai 15 min ofera o scanare completa a organismului, recunoaste, pana la cele mai mici detalii, diferite tipuri de patologii, paraziti, influente toxice sau biologice ( de exemplu alergii), malnutritia si chiar influentele emotionale/psihologice si afectiuni genetice printr-o metoda neinvaziva. Spre deosebire de ecografie, care nu se utilizeaza la examinarea oaselor si plamanilor, DSV ofera informatii asupra tuturor aparatelor si sistemelor organismului uman. 

Pentru ca functioneaza pe baza bio-energetica (camp morfogenetic) permite examinarea sangelui prin analize de sange, a microflorei ( virusi, bacterii, ciuperci, paraziti ) si analiza firului de par. Detecteaza bolile prezente in organism precum si cauzele evolutiei lor. Detecteaza echilibrul acidobazic. Determina prognosticul bolii cu 1-5 ani inainte. 

Terapia cu DSV presupune 2min/organ, in functie de intensitatea terapiei. De exemplu: se poate armoniza intregul corp, se poate vedea cum se imbunatateste sau se inrautaeste nivelul energetic al unui organ, se testeaza compatibilitatea modelelor energetice. 

Selecteaza cel mai eficient tratament, avand posibilitatea de a testa orice medicament ( remediu) in camera speciala de biorezonanta, putand determina efectul acestuia asupra organismului. Permite prepararea remediului electronic individual pentru fiecare ( spectronozod ).

TIPURI DE TERAPIE

“Transferul de frecventa” este conceput în mod obisnuit pentru a transfera informații pe purtătorii de informații (apa, alcool, globule, parafina) cu ajutorul generatorului de frecvență. Frecvențele distructive selectate într-un nidus (virusuri, bacterii, metale grele etc.) sunt utilizate cu polaritate inversă (roșu/albastru) și aceeași formă (cursul curbelor) și transferate ca informații inversate și consolidate pe o matrice (apă, globule etc.).

DOZARE

Pentru procesele acute se administrează 4 – 8 picături sau 5 globule o dată, pentru a se topi în gură. Copiilor sub 14 ani și pacienților foarte sensibili li se administrează cu 3 picături mai puțin, și doar 3 globule. Pentru procesele subacute și cronice se administrează 2 – 4 picături sau 3 globule o dată sau de două ori pe zi. Dacă pacientul nu prezintă reacții adverse, doza poate fi crescută, dar numai sub supravegherea și monitorizarea medicului/terapeutului!

ARMONIZAREA” -este metoda standard de terapie pentru toate ocaziile.

Sistemul va trimite prin setul cu cască frecvențele de armonizare cunoscute specifice organului selectat și, simultan, va efectua o nouă scanare, care poate fi utilizată în „Analiza comparativă”.

In cazul infectiilor parazitare, DELTA scan foloseste frecvențe care întăresc și, prin urmare, demască paraziții, permitand sistemului imunitar al organismului să reacționeze la ei. Armonizarea se face  de 2-3 ori.

SOLICITA PROGRAMARE

DELTA-TERAPIA” este o metodă de terapie holistică cu frecvențele proprii ale pacientului. Pe lângă frecvențele sănătoase, există și frecvențe nesănătoase, dizarmonice, găsite în corpul unei persoane bolnave. DELTA-Terapia întărește frecvențele sănătoase și le contracarează pe cele dizarmonice (sau cel puțin le slăbește până la un punct, în care acestea nu mai sunt o perturbare, depinde de pacient).

Cu DELTA-Terapia pacientul prezintă o îmbunătățire radicală, dacă din orice motiv capacitatea lui de a rezista la boli a fost slăbită.

DELTA-Therapy este foarte eficientă în tratarea problemelor acute, actuale dupa o noua  scanare, cum ar fi:

alergii, dureri, inflamație, astm, bronșită, gastrită, ulcer, migrenă, boli ale inimii și ale sistemului circulator, chisturi, diabet, intoleranță alimentară, gripă, răceală și multe altele.

Această terapie funcționează adesea surprinzător de rapid și scurtează și procesul de vindecare a rănilor. Puterile de autovindecare ale corpului sunt activate, chiar și pentru bolile pe care pacientul le-a avut de mult timp. Nu se cunosc efecte nocive ale terapiei DELTA.

SOLICITA PROGRAMARE

FIZIOTERAPIA

Fizioterapia joacă un rol important și deosebit între diferitele terapii ale DELTA-Scan Platinum. Diferă în mod efectiv si fundamental în aplicare  de celelalte forme de terapie ale DELTA-Scan Platinum. Armonizarea, Terapia DELTA și Transferul de frecvență afectează câmpurile biologice, care determină și controlează procesele din celule ca un plan de clădire. Dizarmoniile afectează negativ funcția celulei, iar deficitele energetice rezultate împiedică furnizarea nutrientilor și eliminarea deșeurilor celulei. Ca un indiciu al deficitelor în interiorul celulelor, inițiate de dizarmonii în domeniile biologice, se dezvoltă diferite boli.

Fizioterapia influențează direct celulele și prin aceasta îmbunătățește rapid potențialul tensiunii electrice din  membrana celulară. Ca rezultat, comunicarea celulelor între ele se îmbunătățește și le ajută să funcționeze într-un mod optim. Cunoaștem următoarele tipuri de terapie din medicina cuantică, care sunt utilizate cu succes de ceva timp.

 • Terapia cu câmp magnetic
 • Terapie cu lumină cu frecvențe diferite
 • Terapia cu laser

Fiecare dintre aceste forme de terapie în sine are o influență pozitivă asupra păstrării și refacerii sănătății noastre. O combinatie a celor trei forme de terapie în combinație cu o diodă specializată care oscileaza exact pe frecvența celulelor umane,îmbunătățește substanțial eficacitatea. Frecvența acestei diode este folosită ca frecvență purtătoare, ceea ce asigură că energia poate pătrunde adânc în corp (până la 15 cm) și poate face modificările și corecțiile necesare la nivel celular.

Numai DELTA-Scan Platinum combină aceste aplicații ale fizioterapiei cu o formă suplimentară de terapie pentru armonizarea câmpurilor noastre biologice, permitand o terapie extinsă în câmpurile energetice și informale ale corpului. Rezultatul nu este doar o îmbunătățire în timp limitat, ci o îmbunătățire durabilă a bunăstării și calității vieții noastre .

Durata totală de tratament pe ședință/zi nu poate depăși 35 de minute, chiar dacă se tratează mai multe boli/organe!

Durata medie de tratament pentru o boală este de 5-15 ședințe. Pentru a garanta un succes optim, aceste sesiuni trebuie să aibă loc zilnic (dacă nu se menționează altfel). Pentru a obține un efect pozitiv, ședințele de tratament nu trebuie prelungite, ci repetate după perioada de pauză. Această formă de terapie aplică foarte puțină energie celulei, ceea ce generează efectul de stimulare, o aplicare mai lungă conform intenției, putand inversa acest efect-celula se închide apoi și apare o  blocare temporară.

Efecte pozitive ale fizioterapiei:

 • Imbunatatirea somnului
 • Cresterea fortei, energiei vitale
 • Cresterea capacitatii fizice
 • Cresterea bunastarii
 • Imbunatatirea micr-circulatiei
 • Cresterea oxigenului in sange
 • Scaderea nivelului de colesterol
 • Imbunatatirea memoriei
 • Cresterea capacitatii de concentrare
 • Scaderea oboselii cronice
 • Intarirea apararii organismului

Indicatii ale fizioterapiei:

 • Reabilitare universala
 • Cicatrici postoperatorii, post-traumatisme
 • Varice, hemoroizi
 • Arsuri, degeraturi
 • Ateroscreloza, endarterita obliternanta
 • Sindrom Raynaud
 • Acromicoza
 • Artropatii, artrite
 • Infectii gat, nas, urechi
 • Paradontoze
 • Afectiuni cardiace (ischemie, HTA, aritmii, etc.)
 • Afectiuni gastroenterologice (pancreatite, DZII, DKVB, colecistite, colite, constipatie, ciroza, hepatite, dislipidemii, gastrite, ulcere, etc.)
 • Afectiuni ginecologice (cervicite, aneite,salpingite, endometrite, endometrioza, dismenoree, amenoree, fibromioame, chisturi, etc.)
 • Afectiuni urinare (uretrite, cistite, prostatite, enuresis, encoprezis, etc.)
 • Afectini ale sistemului nervos (radiculite, sciatica, epilepie, etc.)
 • Afectiuni dermatologice (psoriasis, neurodermatite, toicodermatoze, eczema, eruptii herpetice, acnee, pustule, calitatea pielii – piele subtiata, celulita, etc.)
 • Afectiuni pediatrice (stimulare somatica la copii de peste 3 ani, afectiuni gastro-intestinale)
SOLICITA PROGRAMARE

AURA

Toate sistemele biologice, cum ar fi ființele umane, animalele și plantele, sunt înconjurate de o atmosferă de plasmă, numită aura, închisă de o biomembrană, care ne ferește de radiațiile externe. Dacă această membrană este în concordanță cu ritmul de rotație planetară și este flexibilă și durabilă, sistemul biologic este sănătos. Dar această membrană poate fi deteriorată, de exemplu prin stres, evenimente tragice, anestezie, abuz de droguri, etc.

Consecința în multe cazuri este epuizarea, apatia, hipersensibilitatea și frica. Dacă aura este grav deteriorată, aceasta poate duce la boli fizice și psihologice severe, precum și la eșec personal. Corectarea aurei este baza unui proces holistic de vindecare și regenerare de succes. După armonizarea cu DELTA-Scan, în multe cazuri se poate observa o îmbunătățire uriașă a aurei.

SOLICITA PROGRAMARE

CHAKRE

Cuvântul „Chakra” este luat din sanscrită și înseamnă „roată”. Poate fi tradus și ca „cerc” sau „floare de lotus”. Acesta este motivul pentru care o reprezentare simbolică populară a chakrelor este o roată în formă de floare cu numar variat de flori și culori. Chakrele sunt conexiunile, polii dintre cele două corpuri, fizic –eteric  prin care curge energia cosmică.

Cu mulți pacienți, deschiderea chakrelor îmbunătățește foarte mult rezultatele tuturor celorlalte terapii. Din aceasta cauza se recomanda deschiderea chakrelor inainte de a aplica alte terapii.

TERAPIA CU FRECVENTE

TERAPIA CU FRECVENTE
 Folosind tehnica de frecventa specifica microcurent s-a descoperit ca diferite frecvente pot fi folosite pentru a reduce potential inflamarea, repararea tesutului si ameliorarea durerii.
Aceasta terapie este aplicata corpului printr-un dispozitiv care trimite un impuls foarte mic de curent. In functie de tesutul implicat, frecvente specifice pot fi selectate pentru a incuraja vindecarea naturala a corpului.
Tratamentul cu frecventa specifica microcurent este neinvaziv si nedureros. Curentul emis de dispozitiv este atat de mic incat deseori, pacientul nici nu il poate simti. Cu toate acestea insa, in timpul tratamentului utilizatorul poate simti anumite reactii cum ar fi incalzirea zonei afectate.

Clinica noastra dispune de un dispozitiv medical  utilizat pentru diagnosticare si tratament, ca de ex dureri in cazuri cronice, dureri scheletice si migrene, precum si pentru tratamentul auxiliar al bolilor mintale ca depresia, anxietatea si tulburarile de somn, continand peste 120 de programe individuale, cum ar fi:
– Durere/Psihic, care ofera sprijin specific acolo unde este necesar.
– Somn- pentru imbunatatirea calitatii, duratei profunzimii somnului.
– Job, pentru munca activa, plina de bucurie si motivatie.
– Echilibru mental, pentru putere interioara.
– Piele, sprijin energetic pentru cel mai mare organ al corpului.
– Programul de invatare, pentru scoala, liceu sau universitate.
– Fitness, pentru o antrenare mai buna a corpului si pentru o relaxare mai profunda.
– Frumusete- frumusete interioara si exterioara pentru orice varsta pentru piele si par
– Echilibru Bioenergetic care contine cele mai populare programe folosite de terapeuti experimentati.

Daca doriti sa va identificati problemele, sa va imbunatatiti starea de sanatate,

SOLICITA O PROGRAMARE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *