Program seminarii

   Terapia Sanum este o cale naturala de a sustine puterea naturala a organismului de a se regenera, regla si vindeca, oferind o noua solutie in tratarea afectiunilor cronice, facand posibila calea prin care omul poate sa preia controlul asupra propriei sanatati.

   Firma germana Sanum- Kehlbeck GmbH & Co. KG are o indelungata traditie in producerea unor remedii de inalta calitate, potentate microbiologic (izopate, imunomodelatoare si hapteni). Remediile Sanum au la baza studiile Prof Dr Enderlien – microbiolog, doctor si cercetator german. Studiile lui Enderlien au aratat ca microorganismele din corpul uman trec prin diferite stadii de dezvoltare, iar efectul lor asupra corpului se schimba de la forme initiale nepatogene, la forme ulterioare patogene. El a ajuns la concluzia ca mediul intern al pacientului este responsabil de formarea de boli virale, bacteriene sau fungice si ca modificarea acestui mediu este metoda de atac asupra majoritatii bolilor. 

   Metoda de  vindecare biologica Sanum Kehlbeck castiga rapid interes pe plan mondial, astfel incat produsele Sanum sunt acum exportate in diferite colturi ale lumii.

   Daca doriti sa va alaturati celor peste 30,000 de practicieni Sanum din lume, inscrieti-va acum la programul de seminaril “Terapia Izopata” din Romania.

Cui se adreseaza:

 • seminarul se adreseaza tuturor medicilor si terapeutilor care doresc sa obtina dreptul de a practica terapia Sanum.

 

De ce sa participati:

 • se  acorda certificare SANUM-Kehlbeck GmbH & Co
 • participantii vor beneficia de uriasa oportunitate de a face parte dintr-un grup foarte restrans de practicieni SANUM din Romania
 • costuri cu circa 80 % mai mici fata de programul similar din Germania

Structura program:

Seminariile se vor desfasura o data pe luna

program seminarii

       De cele mai multe ori, metoda homeopatică include atât homeopatia propriu-zisă, cât si izopatia. Din punct de vedere etimologic, la vechii greci termenul de homeos avea dublu înteles, atât de analog, cât si de identic. Remediile izopate SANUM sunt  fabricate în conformitate cu  specificațiile originale ale Prof. Dr. Günther Enderlein. 

      Motivul fabricării și utilizării acestor remedii este schimbarea formelor micoorganismelor. O conviețuire între organismele evoluate, cum ar fi mamiferele, de exemplu, și micoorganismele (endobionți) care trăiesc în fluidele și celulele lor,  este vitala pentru macro-organisme. Dacă această simbioză este perturbată, de exemplu, printr-o schimbare a mediului intern, endobiontii isi cresc valenta, devenind patogeni. Prin utilizarea remediilor izopate,  se restabileste homeostazia. Remediile Sanum au un grad ridicat de aplicabilitate (boli acute, cronice, stomatologice, oncologice,etc) putand insa fi utilizate nu doar pentru tratarea afectiunilor ci si pentru prevenirea lor.  

Pentru mai multe informatii, va invitam sa participati la seria de seminarii “TERAPIA IZOPATA-o alternativa la vindecare”.

Al doilea  seminar se va desfasura pe 14.03.2020, intre orele 10.00-15.00, avand urmatorul program:

 • Microscopia in camp intunecat: 
 • -o alta conceptie despre boala
 • -o alta metoda de diagnosticare
 • -variabilitatea formelor aparute
 • -endosimbioza celulara
 • -originea organitelor celulare
 • -endosimbioza in afectiunile cronice 

Terapia Sanum in afectiuni neurodegenerative

Taxa program si facilitati de plata:

 • pretul seminarului (include certificarea) este de 200 RON/seminar
 • taxa se va achita in contul: Clinica Medicala VIP CONSULT RO20BTRL04801202879301XX, Banca TRANSILVANIA, Sucursala Soseaua Chitilei
 • locatia: Bucuresti- str Barbu Vacarescu 119

Participantilor li se asigura

 • Materia Medica in format electronic
 • Seminarul in format video

Lector:

Dr. Viviana Bogdan, medic homeopat si psihoterapeut, Sanum Therapy & Darkfield Microscopy  Practitioner, Romania Sanum Representative, membru al Swiss Biological Academy

Inscrieri:

Cei care au achitat si  nu pot participa la seminar, vor beneficia de suportul electronic.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri puteti contacta: 

Dr Viviana Bogdan,  

Tel:      0742956817-doar prin sms,  mail: sanviv2008@gmail.com, http://vip-consult.ro/seminarii/ 

Translate »